De collecties van de grote fietsenmerken zijn ook in 2019 weer uitgebreid. Nu kunnen wij ons voorstellen dat u het lastig vindt om door het ruime aanbod in elektrische fietsen een keuze te maken voor de e-bike die bij u past. Daarom vindt u in dit blog de vijf populairste elektrische modellen voor 2019.

E-bikes 2019

Grote kans dat er in dit rijtje een fiets staat die volledig bij uw voorkeuren en wensen aansluit. Niet voor niks zijn dit de populairste modellen van 2019:

  1. Riese & Müller Supercharger GT Vario HS (high speed)
  2. Klever X-Speed Tanager (high speed)
  3. Trek UM2+
  4. Trek TM2+
  5. Koga E-Inspire

Riese & Müller Supercharger GT Vario HS (high speed)

Een vertrouwd, bekend merk is Riese & Müller. Het merk staat bekend om het gebruik van de Bosch DualBattery Technology. Voor 2019 heeft Riese & Müller de Supercharger GT Vario HS uitgebracht. Een e-bike uitgerust met enkel de meest moderne technologie. Met de krachtige motor behaalt u snelheden van 45 km/h. Daarnaast heeft deze e-bike dankzij de dubbele accu een ongeëvenaarde accuradius. De perfecte e-bike dus voor de langere fietstochten. 

Riese & Müller Supercharger
Riese & Müller Supercharger fiets computer

Klever X-Speed Tanager (high speed)

Een e-bike met het nieuwste van het nieuwste, dat is de Klever X-Speed Tanager. Dit high speed model is voorzien van een 850Wh motor voor een maximale snelheid van 45 km/h. Daarnaast bevat de X-Speed een nieuw display welke te gebruiken is met de nieuwe Klever app en is er een optionele USB-poort op de e-bike bevestigd. Kortom, u zit volledig up-to-date op de fiets met deze e-bike.  

Klever X Speed
Klever X Speed e-bike

Trek UM2+

Veilig en betrouwbaar de weg op met de sportieve Trek UM2+. Deze vernieuwende e-bike is van alle gemakken voorzien voor comfortabel dagelijks gebruik. Zo zorgen hydraulische schijfremmen voor constante remkracht onder alle weersomstandigheden en heb je met de 7-speed Shimano Nexus interne versnellingsnaaf alle controle over de trapondersteuning.

Trek UM2+
Trek UM2+ voorkant

Trek TM2+

De Trek TM2+ is een sportieve e-bike die onder alle omstandigheden goed presteert. Met de krachtige Bosch motor heeft u een trapondersteuning tot 25 km/h. Het lichtgewicht aluminum frame maakt de fiets wendbaar. De Trek TM2+ is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig te gebruiken e-bike.

Trek TM2+

Koga E-Inspire

U gaat geheel in stijl en onbezorgd op pad met de Koga E-Inspire. Deze e-bike is voorzien van een betrouwbare Bosch ondersteuning. Op comfort hoeft u niets in te leveren dankzij de KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen. Verder zijn de schakel-, rem- en verlichtingskabels en de elektrische onderdelen perfect geïntegreerd waardoor deze onderdelen optimaal beschermd zijn. Dit draagt ook bij aan het strakke uiterlijk van deze fiets.

Koga E-Inspire
Koga E-Inspire achterkant

Toch op zoek naar een andere fiets?

Bekijk dan eens ons complete aanbod in fietsen, van verschillende bekende merken zoals Koga, Riese & Müller en Trek.