Er zijn tegenwoordig veel e-bikes op de markt. Om u te helpen bij uw zoektocht hebben wij de beste e-bikes van 2018 op een rijtje gezet.

Trek Ultimate Comfort

Koga E-Inspire

De Koga E-Inspire is ideaal voor de actieve fietser die van lange fietstochten houdt. De fiets rijdt namelijk enorm comfortabel. Dit komt door de voorvorkvering en verende zadelpen die zorgen voor extra comfort tijdens het fietsen. De nieuwe motor is in het midden van de fiets geplaatst, dit zorgt voor een goede evenwichtsverdeling, wat het fietsgenot ten goede komt.

Daarnaast ziet de fiets er ook nog stijlvol uit. Alle zichtbare lasnaden zijn weggewerkt, de schakel,- rem- en verlichtingskabel zijn geïntegreerd in de fiets, dit zorgt ook nog eens voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden, en het draagt bij aan een strak uiterlijk. U mag dus zeker gezien worden op deze e-bike

In 2018 wordt de E-inspire voorzien van een nieuwe Bosch active Plus motor. De accu is geïntegreerd in de achterdrager en kan er makkelijk uitgehaald worden.

Koga E-Inspire 2

Trek LM 2

De Trek LM 2 is de ideale fiets om lange fietstochten mee te maken. Dit komt door het verende zadel, wat voor meer rijplezier zorgt. Ook is de motor in het midden van de fiets geplaatst, waardoor u meer stabiliteit heeft tijdens het fietsen. Een ander voordeel aan de Trek LM is dat de fiets weinig onderhoud nodig heeft. Dit komt door het onderhoudsvriendelijke versnellingsnaaf en de gesloten kettingkast. Dus naast de comfortabele fietstochten heeft u bijna geen omkijken meer naar uw fiets, wat wilt u nog meer?

Trek LM 2
Trek LM 2 e-bike

Riese & Müller Nevo Nuvinci

Deze snelheidsduivel onder de e-bikes geeft puur comfort en heeft een sportief uiterlijk. Het sportieve uiterlijk is terug te zien in de fraaie achterdrager, dit komt omdat de accu is geplaatst op het frame. Tevens is de motor zo weggewerkt in het trapas, waardoor die bijna tot niet te zien is. De Bosch performance CX motor zorgt voor een dynamisch rijgevoel. U rijdt altijd met een optimale versnellingen door de NuVinci naafversnelling en de Gates riemaandrijving. De riemaandrijving is ook nog eens onderhouds- en slijtagevrij. Hierdoor zult u altijd veel rijplezier beleven op de Riese & Müller Nevo Nuvinci.

Riese & Müller nevi nuvinci
Riese & Müller nevi nuvinci fiets computer

Trek TM 1

Wilt u zonder al te veel inspanning bij uw werk aankomen? Dan is de Trek TM 1 fiets zeker iets voor u! Met deze fiets kan u ideaal naar werk fietsen. Daarbij is de fiets licht van gewicht waardoor u,  naast de elektrische trap ondersteuning, nog sneller vooruitkomt. De fiets heeft een middenmotor, wat voor meer stabiliteit zorgt tijdens het fietsen. U kan heerlijk comfortabel fietsen door de voorvork vering en de verende zadelpen, wat ook nog voor meer rijplezier zorgt.

Trek TM 1
Trek TM 1 e-bike

Supercharger GT Nuvinci HS 1000 wh (speed pedelec)

Alle fietsen die hierboven genoemd zijn, zijn E-bikes. De Supercharger GT Nuvinci HS is een Speedpedelec. Het verschil tussen een e-bike en een speed pedelec is dat een e-bike een snelheid van 25 km per uur kan halen en een speed pedelec een snelheid van 45 km per uur.

De supercharger GT Nuvinci heeft een design met kilometers voorsprong. Dit komt door de optionele Dual Battery technologie. Hiermee is het mogelijk om twee power tube accu’s in de onder en bovenbuis te vestigen. Hierdoor heeft u maar liefst een accucapaciteit van 1000 Wh, waardoor u twee keer zo ver rijdt. Daarbij rijdt u super comfortabel door de NuVinci naafversnelling met grote schakelovergangen en met de aandrijfriem van Gates trapt u soepel door. Kortom, de ideale woon-werkverkeer fiets!

Supercharger GT Nuvinci HS
TSupercharger GT Nuvinci HS frame