Blog

 1. De nieuwste Urban Arrow 2020 bakfiets e-bikes modellen

  De nieuwste Urban Arrow modellen van 2020!

  Urban Arrow Family Bosch

  De Urban Arrow 2019 elektirsche bakfietsen gingen als warme broodjes over de toonbank. Elektrische bakfietsen zijn ideaal voor u en uw kroost: er passen meerdere kinderen in de bak, plus de fiets is gemotoriseerd. Dit jaar verwachten wij eigenlijk hetzelfde succes van Urban Arrow, de elektrische bakfietsen hebben namelijk een welverdiende upgrade gekregen. Zo waren ze gedurende voorgaande jaren vaak zwart, terwijl ze nu ook in een stijlvol witte uitvoering komen.

  Lees meer »
 2. De nieuwe victoria e-bikes 2020 modellen bij Bikecenter

  Bij Bike Center hebben we sinds 2020 de nieuwe e-bike 2020 modellen in ons assortiment van het Duitse merk VICTORIA. En daar zijn we trots op. Het merk bestaat al sinds 1886 en werd opgericht in Neurenberg. Wat interessant is, is dat het merk zich al heel vroeg heeft gespecialiseerd in het maken van elektrische fietsen. Aan het einde van de negentiende eeuw ging VICTORIA fietsen produceren die lijken op onze hedendaagse tweewielers. Deze fietsen werden toen al, meer dan honderd jaar geleden, gemotoriseerd. Deze eerste VICTORIA elektrische fietsen behaalden toen al een snelheid van ongeveer 40 kilometer per uur, in feite een soort vroege speed-pedelec dus. Verder introduceren wij in dit stuk ons assortiment aan VICTORIA e-bike modellen van 2020.

  Lees meer »
 3. Nieuwe modellen Trek e-bikes voor 2020

  Nieuwe modellen Trek e-bikes voor 2020

  Het is nog héél even 2019, maar 2020 staat toch echt voor deur. Dit nieuwe jaar brengt allerlei leuks met zich mee, waaronder nieuwe modellen van Trek. De Amerikaanse fietsenproducent, die ooit Lance Armstrong sponsorde, biedt tal van elektrische opties in het nieuwe jaar. Trek is de markleider op het gebied van fietsen in de Verenigde Staten, het produceert dan ook een grote verscheidenheid aan tweewielers, van mountainbikes tot elektrische fietsen. De mooiste, meest opvallende e-bikes van het nieuwe jaar lichten wij in deze blog uit.

  Lees meer »
 4. Hoe vervoer ik mijn fiets?

  Natuurlijk vervoert u een fiets het liefst fietsend, terwijl hij in gebruik is. Logisch. Maar u kan domme pech hebben: een ketting die breekt, de accu van uw e-bike kan het begeven of uw band kan ineens plat zijn. Het kan ook zo zijn dat u op vakantie gaat en uw ijzeren paard wilt meenemen, om eenmaal gearriveerd lekker rond te fietsen. Helaas is niet elke tweewieler zo makkelijk te vervoeren als een draagbare fiets. Fietsen vervoeren op zichzelf kan lastig al zijn, maar elektrische fietsen vervoeren is helemaal ingewikkeld: deze zijn kwetsbaarder en zwaarder. Daarom, hierbij enkele oplossingen om uw (elektrische) fiets veilig van A naar B te transporteren.

  Lees meer »
 5. Hoe hard gaat een e-bike?

  E-bikes, ofwel elektrische fietsen worden steeds populairder de laatste jaren. Dit komt doordat het de ideale combinatie is tussen comfort en functionaliteit. Met een e-bike zit u niet alleen comfortabel, het voelt ook constant alsof u wind mee heeft. Verder is het ook nog hartstikke gezond, een e-bike. Want om vooruit te komen, zult u toch écht moeten trappen. Daarnaast bent u met een e-bike milieubewuster bezig dan met een scooter, aangezien uw fiets elektrisch is. Maar een elektrische fiets is wel een stuk sneller dan een gewone fiets, maar hoe hard gaat een e-bike eigenlijk?

  Lees meer »
Copyright ┬ę 2016 Magento. All rights reserved.