Blog

 1. Terugroepactie Trek Continental

  Lees meer »
 2. Waarom kiezen voor fietsleasing

  Tegenwoordig ziet u het steeds vaker: fietsleasing. Naast de bekende autoleasing kiezen bedrijven vaker voor de optie van het leasen van de fiets. Bedrijven zien steeds meer de vele voordelen in van de werknemers op de fiets. Zo is fietsen niet alleen gezond voor de mens, het is ook duurzaam en past dus bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast is het ook qua kosten interessant om gebruik te maken van fietsleasing.

  Fietsleasing

  Lees meer »
 3. Welke band past op welke velg?

  Je kunt er letterlijk niet meer naast kijken tegenwoordig: de nieuwste trend zijn de bredere banden op zowel racefietsen als mtb's. Maar de grote vraag is meestal: hoe breed kan ik gaan op mijn huidige wielset?

  Lees meer »
 4. Winteronderhoud van uw fiets

  Al hoewel het de afgelopen dagen nog altijd voelt als zomer komen de kortere en koude dagen er toch echt aan. Kortom, de winter staat voor de deur. Dit zorgt er ook voor dat uw fiets wat extra aandacht verdient en dat u daarmee de winterperiode ook zo goed mogelijk doorkomt. Wij geven u een stappenplan om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de winter.

  Winteronderhoud fiets

  Lees meer »
 5. Het (elektrische) mountainbike seizoen is weer begonnen!

  De bossen en grasvelden worden weer lekker nat en zompig, de regenachtige dagen zijn na een kurkdroge zomer weer teruggekeerd en dus is het weer tijd voor een heerlijk mountainbike seizoen! Maar de zwaardere weersomstandigheden hebben ook een keerzijde voor de wellicht iets minder fitte mountainbiker, het fietsen wordt hierdoor ook een stuk pittiger!

  Elektrische mountainbike

  Lees meer »
Copyright ┬ę 2016 Magento. All rights reserved.