Blog

 1. Het belang van de juiste framemaat

  Zomaar een fiets op de bonnefooi een fiets kopen is eigenlijk niet heel verstandig. Er komen verrassend veel elementen kijken bij de aanschaf van een nieuwe fiets: denk aan garantie, de gewenste accessoires en natuurlijk de correcte framemaat. Vooral dit laatste vergeten mensen nog wel eens, helemaal als ze een fiets via Marktplaats kopen, dan wordt dit ook lang niet altijd in de advertentie vermeld. Maar waarom is een juiste framemaat fiets belangrijk en hoe bepaalt u dat? Hieronder leggen wij het uit aan de hand van veelgestelde vragen.

  Waarom is de juiste framehoogte fiets belangrijk?

  Het is eigenlijk heel simpel: een juiste framehoogte is veel comfortabeler en praktischer. Als uw fiets te groot of te klein is verspilt u nodeloos veel energie, gewoonweg omdat de framemaat van uw fiets niet correct is. Daarnaast

  Lees meer »
 2. De nieuwste Urban Arrow 2020 bakfiets e-bikes modellen

  De nieuwste Urban Arrow modellen van 2020!

  Urban Arrow Family Bosch

  De Urban Arrow 2019 elektirsche bakfietsen gingen als warme broodjes over de toonbank. Elektrische bakfietsen zijn ideaal voor u en uw kroost: er passen meerdere kinderen in de bak, plus de fiets is gemotoriseerd. Dit jaar verwachten wij eigenlijk hetzelfde succes van Urban Arrow, de elektrische bakfietsen hebben namelijk een welverdiende upgrade gekregen. Zo waren ze gedurende voorgaande jaren vaak zwart, terwijl ze nu ook in een stijlvol witte uitvoering komen.

  Lees meer »
 3. De nieuwe victoria e-bikes 2020 modellen bij Bikecenter

  Bij Bike Center hebben we sinds 2020 de nieuwe e-bike 2020 modellen in ons assortiment van het Duitse merk VICTORIA. En daar zijn we trots op. Het merk bestaat al sinds 1886 en werd opgericht in Neurenberg. Wat interessant is, is dat het merk zich al heel vroeg heeft gespecialiseerd in het maken van elektrische fietsen. Aan het einde van de negentiende eeuw ging VICTORIA fietsen produceren die lijken op onze hedendaagse tweewielers. Deze fietsen werden toen al, meer dan honderd jaar geleden, gemotoriseerd. Deze eerste VICTORIA elektrische fietsen behaalden toen al een snelheid van ongeveer 40 kilometer per uur, in feite een soort vroege speed-pedelec dus. Verder introduceren wij in dit stuk ons assortiment aan VICTORIA e-bike modellen van 2020.

  Lees meer »
 4. Nieuwe modellen Trek e-bikes voor 2020

  Nieuwe modellen Trek e-bikes voor 2020

  Het is nog héél even 2019, maar 2020 staat toch echt voor deur. Dit nieuwe jaar brengt allerlei leuks met zich mee, waaronder nieuwe modellen van Trek. De Amerikaanse fietsenproducent, die ooit Lance Armstrong sponsorde, biedt tal van elektrische opties in het nieuwe jaar. Trek is de markleider op het gebied van fietsen in de Verenigde Staten, het produceert dan ook een grote verscheidenheid aan tweewielers, van mountainbikes tot elektrische fietsen. De mooiste, meest opvallende e-bikes van het nieuwe jaar lichten wij in deze blog uit.

  Lees meer »
 5. Hoe vervoer ik mijn fiets?

  Natuurlijk vervoert u een fiets het liefst fietsend, terwijl hij in gebruik is. Logisch. Maar u kan domme pech hebben: een ketting die breekt, de accu van uw e-bike kan het begeven of uw band kan ineens plat zijn. Het kan ook zo zijn dat u op vakantie gaat en uw ijzeren paard wilt meenemen, om eenmaal gearriveerd lekker rond te fietsen. Helaas is niet elke tweewieler zo makkelijk te vervoeren als een draagbare fiets. Fietsen vervoeren op zichzelf kan lastig al zijn, maar elektrische fietsen vervoeren is helemaal ingewikkeld: deze zijn kwetsbaarder en zwaarder. Daarom, hierbij enkele oplossingen om uw (elektrische) fiets veilig van A naar B te transporteren.

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.